[:sv]Innovationer i krisens spår: AID IT TO[:en]AID IT TO: A platform for dynamic sourcing and collaboration in crisis[:]

[:sv]I samarbete med Helsingborgs stad, Tomelilla kommun och Lunds kommun, RISE samt Länsstyrelsen Skåne skapar AID IT TO en lösning/plattform för att öka förmågan till strukturerad samverkan och möjligheten att vid akuta behov ta hjälp av nya, kvalificerade leverantörer av produkter och tjänster. I ett urval av 261 projekt har Vinnova valt att stötta 12 stycken varav AID IT TO är ett. I projektteamet ingår allt från verksamhetsutvecklare, data- och beteendevetare till backend- och frontendutvecklare och UX.

Jag bidrar med systemtänkande och att facilitera tjänsteutveckling. Ser fram emot våra gemensamma workshops för att tanka ned behov och designa tjänsten efter sommaren!

[:en]
[:]