Creating value from customer opinions – ProductTank

[:sv]Den 20 april kommer jag att hålla ett inspirationstal på temat “Learnings from working with customer experience and business development using NPS” i ProductTank, Foo Café, Media Evolution City. Jag ser fram emot det och inte minst att få höra Gustav Jonssons och Markus Norrgrens vinklingar på temat hur man skapar värde av kundfeedback. Hoppas på intressanta diskussioner på ett ständigt aktuellt område. Att svara upp mot kundernas förväntningar och behov är A och O.[:en]Wednesday April 20th I will give a lightening speech “Learnings from working with customer experience and business development using NPS” at ProductTank, Foo Café, Media Evolution City. Looking forward to it. Equally looking forward to listen to the perspectives brought by Gustav Jonsson and Markus Norrgren and a fruitful discussion on the topic of business development and customer opinions.[:]