Jag talar på Lean tribe gathering 21/9

[:sv]Lean tribe gathering (LTG) i Malmö 21/9 har tema Organisationer. “Vad är en organisation? Är det en bara samling individer som verkar mot samma mål och inom samma begränsningar? Eller är det en struktur av roller oberoende av personerna som tar dessa roller? Det skulle kanske kunna vara ett uttryck för att helheten inte bara är summan av delarna, och att de enskilda delarna inte alltid överblickar helheten.”

Jag är en av talarna på LTG-38 och ser fram emot det!

“En etablerad organisation är optimerad för att leverera resultat. Som en konsekvens är den då inte lika bra på att hantera varken avvikelser eller förändring. Ett sätt att hantera förändring kan vara att skapa ett nätverk inom organisationen, en självorganiserande grupp. Vilka är fördelarna? Vilka svårigheter stöter man på och hur kan man tackla dem? Anna Lundbergh delar med sig av sina erfarenheter från att leda och coacha självorganiserande grupper i flera olika organisationer.”[:en]Lean tribe gathering (LTG) i Malmö 21/9 har tema Organisationer. “Vad är en organisation? Är det en bara samling individer som verkar mot samma mål och inom samma begränsningar? Eller är det en struktur av roller oberoende av personerna som tar dessa roller? Det skulle kanske kunna vara ett uttryck för att helheten inte bara är summan av delarna, och att de enskilda delarna inte alltid överblickar helheten.”

Jag är en av talarna på LTG-38 och ser fram emot det!

“En etablerad organisation är optimerad för att leverera resultat. Som en konsekvens är den då inte lika bra på att hantera varken avvikelser eller förändring. Ett sätt att hantera förändring kan vara att skapa ett nätverk inom organisationen, en självorganiserande grupp. Vilka är fördelarna? Vilka svårigheter stöter man på och hur kan man tackla dem? Anna Lundbergh delar med sig av sina erfarenheter från att leda och coacha självorganiserande grupper i flera olika organisationer.”

 [:]