Kognitiv profil

I en värld som präglas av förändring, osäkerhet och komplexitet fungerar inte gårdagens strukturer lika bra längre utan behovet av mer agila organisationer ökar. Men organisationen kan inte vara agil om inte vi som arbetar i organisationerna har ett flexibelt mindset.

 

 

 

 

 

I ett test av kognitiva processer (cognitive process) landade mitt resultat i parallell processing, vilket som framgår av översikten ligger i häradet för organisation och strategi. Bilden är lite missvisande symmetrisk då betydligt fler personer placerar sig längre till vänster, åt det mer operativa. Testet gjorde jag i samband med ett projekt i strategiskt tänkande som jag är delaktig i. Och jag kände igen mig i bilden av orkesterledaren som synkroniserar ett flertal stämmor för att skapa en harmonisk helhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *